NY INFO omkring Corona-virus STU-Ulkebøldam.

Opdatering/ Info!!
Her følger lidt info om det videre tiltag omkring lukningen af skolen.

Som det ser ud lige nu, skal alle elever og lærere først møde ind på skolen igen Tirsdag den 14 April.

Da vi er væk fra skolen så mange dage, og vi kan udnytte tiden til noget skriftligt, vil alle kontaktlærere gå igang med at lave skrivelser til årsmøder og papirer til de elever som skal dimittere til sommer.
Derfor vil kontaktlærere telefonisk kontakte der elever for at få en snak om hvad der skal stå i disse papirer. Derfor må elever forvente en telefonsamtale på en halv times tid med deres kontaktlærer.

I skal alle sammen deltage aktivt i de opgaver i får udleveret, og igennem de opgaver der kommer op på vores Facebook gruppe : https://www.facebook.com/groups/673942635972726/

Hvis i ikke har en konto, og ikke ønsker det, kan man oprette en skolekonto, med et fiktivt navn, som bare skal bruges i denne situation, da det er den eneste side, hvor vi kan dele opgaver i mellem hinanden.

Så, da vi nu har alle disse dage til skriftligt arbejde, har vi ikke brug for de pædagogiske dage tirsdag den 14 april og tirsdag den 5 maj. Derfor er der ikke fridage for elever alligevel, og de er derfor fjernet fra årsplanen.

Dette er den foreløbige plan for forløbet, og kommer der nye tiltag/oplysninger, vil vi løbende informere jer.
I er altid velkommen til at kontakte jeres kontaktlærer i hverdagene mellem 8-15, da vi er til rådighed, men arbejder hjemmefra 😊

Mvh Personalet STU-Ulkebøldam

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *